Signeersessie

Beste mensen,

Hierbij nodig ik je van harte uit.

Op 5 november is er een signeersessie bij Boekhandel Dieleman in Tholen.  Om 14.00 uur komt burgemeester van de Velde–de Wilde haar exemplaar in ontvangst nemen.  Iedereen is welkom.

Je mag ook (als je die al hebt) je eigen boek meenemen om te laten signeren. De presentatie duurt tot 16.00 uur. 

Het boek is te koop bij de boekhandels, zoals  Dieleman in Tholen, Heijboer in Sint Annaland en Vermeulen in Halsteren. Het is te bestellen via boekenbestellen.nl en via dit mailadres of www.AtelierAmbrosius.nl. Op 19 oktober was ik bij Omroep Zeeland in het programma de Zeeuwse Kamer.   https://soundcloud.com/omroepzeeland/zeeuwse-kamer-over-boek-bergfotograaf-en-boek-over-tholen-19-10-2016 

Mensen uit de gemeente Tholen en Schoonhoven kunnen het bij mij zonder verzendkosten bestellen. Als het klaar ligt krijg je een mail waar het is af te halen. Maak €17,95 over op onderstaand rekeningnr.    IBAN: NL80 RABO 03371.09.117 tnv AtelierAmbrosius. Ovv  ‘Mijn Eiland’. Vergeet niet je naam te vermelden. Stuur ook een mail met naam en adres naar info@atelierambrosius.nl.

Mijn Eiland stond al in de PZC en BN de Stem. https://www.pzc.nl/regio/tholen/portretten-schetsen-een-beeld-van-tholen-in-nieuw-boek-1.6513667. Komende week ook in de Eendrachtbode en de Halsterse krant.

Loes Ambrosius

www.AtelierAmbrosius.nl

www.facebook.com/ambrosius

Geef een reactie