Tekst&Uitleg

Als Atelier Ambrosius verzorg ik diverse trainingen (workshops, cursussen en lezingen) op het gebied van homeopathie, coaching, schrijven en persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ik ben moeder van drie inmiddels volwassen kinderen, oma van vier kleinkinderen en heb in de loop der jaren verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan kinderen ontworpen en gegeven op basisscholen in de omgeving, zoals het dromenspel, het Incaspel en het jeugdpersbureau.

Voor mensen met een PGB werk ik als ambulant persoonlijk of specialistisch begeleider.

Ik geef meditatielessen en cursussen persoonlijke ontwikkeling en biografisch schrijven. Ik ben freelance journalist en publiceer via Uitgeverij Ambrosius.

Daarnaast ben ik gecertificeerd trainer voor het Brugproject, een training voor kinderen en ouders in scheidingssituaties.

In mijn werk als klassiek homeopaat zie ik mensenkinderen in alle leeftijden. Ik ben daarin bijvoorbeeld gecertificeerd in fertiliteit, zwangerschap en bevalling. En aan de andere kant van onze tijdslijn begeleid ik ouderdomsklachten en het stervensproces.

Sinds juli 2016 ben ik officieel gastouder. Ik heb een VOG, volledige goedkeuring van de GGD en  werk via een gastouderburo.