Shop

Mijn Eiland, achter de dijken van Tholen

Mijn Eiland, achter de dijken van Tholen

‘Mijn Eiland, achter de dijken van Tholen’ beschrijft het leven op het Zeeuwse Tholen. Een authentiek stukje Nederland, centraal gelegen tussen Antwerpen en Rotterdam. Omgeven door water was het lang geïsoleerd en nog steeds is het onbedorven en puur. In heel Zeeland zijn juist op Tholen de meeste zonuren. Je kunt er omheen fietsen langs de Oosterschelde, een duik nemen of een boottochtje maken, paardrijden, bloemen plukken en picknicken bij eb, als God de tafel heeft gedekt.

Ruim zeventig portretten en verhalen van bijzondere mensen en initiatieven op het gebied van kunst, cultuur, toerisme en natuur. De toerist vindt tips en wetenswaardigheden als basis voor een vakantie, boot- of fietstocht. Compleet met adressen en links.

Prijs: € 17,95 plus € 5,-verzendkosten. Uitgeverij Ambrosius. Banknr: IBAN: NL80 RABO 0337 1091 17 en stuur een email naar info@AtelierAmbrosius.nl met uw naam en adres. Ook verkrijgbaar via de boekhandel.


DeBeschuttingRoman de Beschutting 
In deze roman wordt de natuur beschreven van de mens in zijn  vele facetten en ook de troost die de natuur te bieden heeft. Het gaat over nachtvissen, raven houden, pierensteken. Over varen en vliegen, fuchsia’s kweken, het zeilmeisje Laura, prinses Paulientje, en de vrouwelijke rozenkruisers. Over pubers, bijen houden, opvoeden en gezondheid. Over levensvreugde en liefde voor alles terwijl je intussen je eigen gang gaat. Het speelt zich af in Zeeland, het eiland Tholen.

Prijs: € 19,95 plus € 5,-verzendkosten.

Uitgeverij Ambrosius. Banknr: IBAN: NL80 RABO 0337 1091 17 en stuur een email naar info@AtelierAmbrosius.nl met uw naam en adres. Ook verkrijgbaar via de boekhandel.

incaboek-Loes-vk-kaart

Het Geheim van de Inca  Het geheim van de Inca is een antropologische studie van het spiritueel erfgoed van de Inca’s. Met alle oefeningen en achtergronden die door professor Nuñez del Prado zijn verzameld bij de inheemse Q’ero. Dit is eerste volk van Peru dat de status van Nationaal Erfgoed heeft gekregen in 2008.  De studie omvat de lessen die de Incakeizers kregen om hun persoonlijke kracht  en bewustzijn te ontwikkelen. De Incatraditie is geen godsdienst maar een manier om te leren hoe je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

Paperback € 24,95  plus € 5,-verzendkosten. Als e-book in PDF of  E-pub € 15,95.

Uitgeverij Ambrosius. Banknr: IBAN: NL80 RABO 0337 1091 17 en stuur een email naar info@AtelierAmbrosius.nl met uw naam en adres. Ook verkrijgbaar via de boekhandel.

5het spel

Het spel van de nieuwe gouden tijd is een gezelschapsspel om je dromen waar te maken. Het is een spel voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding gebaseerd op een spel dat in Zuid Amerika op iedere straathoek wordt gespeeld, en geeft een inleiding in het wereldbeeld van de Inca’s. Het is afgeleid van het boek Het geheim van de Inca. De Nieuwe Gouden Tijd  is vergelijkbaar met onze westerse gedachte van congruentie:  dat hoofd, hart en handen samenwerken.

Het spel bevat een doos met 80 kaarten, een spelbord en een begeleidend boekje. Je kunt het spel in 20 minuten spelen of langer, afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor jong en oud. (hoe jonger hoe vrolijker).
Boek. 80 spelkaarten.
Prijs: € 55,- plus
€ 5,- verzendkosten. 
  Mail:info@atelierambrosius.nl


spel keramiek

Spel in keramiek uitgevoerd, grote versie. Prijsinformatie per mail op te vragen:  info@atelierambrosius.nl

klein spel keramiek

Spel in keramiek uitgevoerd, kleine versie €195 info@atelierambrosius.nl

Keramiek, khuja's

Keramieken khuja’s €14,95 p.st. Informeer naar de beschikbaarheid. Klik op de foto om te vergroten.

BESTELWIJZE

Maak het totaalbedrag over naar:
Uitgeverij Ambrosius
Banknr: IBAN: NL80 RABO 0337 1091 17
en stuur een email naar info@AtelierAmbrosius.nl
met uw naam en adres.

*Voor buitenland: vraag naar de voorwaarden.