Uitgeverij

Eindejaarsactie!

Van december tot eind januari betaal je geen verzendkosten. Maak het totaalbedrag over naar: Ambrosius. Banknr: IBAN: NL80 RABO 0337 1091 17

en stuur een email aan info@AtelierAmbrosius.nl
met uw naam en adres.

Ga naar de shop voor alle publikaties van Uitgeverij Ambrosius

incaboek-Loes-vk-kaart

Het Geheim van de Inca  Het geheim van de Inca is een antropologische studie van het spiritueel erfgoed van de Inca’s. Met alle oefeningen en achtergronden die door professor Nuñez del Prado zijn verzameld bij de inheemse Q’ero. Dit is eerste volk van Peru dat de status van Nationaal Erfgoed heeft gekregen in 2008.  De studie omvat de lessen die de Incakeizers kregen om hun persoonlijke kracht  en bewustzijn te ontwikkelen. De Incatraditie is geen godsdienst maar een manier om te leren hoe je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.
Paperback € 24,95  plus € 5,-verzendkosten. Als e-book in PDF of  E-pub € 15,95. Mail:info@atelierambrosius.nl Ook verkrijgbaar via de boekhandel.

5het spel

Het spel van de nieuwe gouden tijd is een gezelschapsspel om je dromen waar te maken. Het is een spel voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding gebaseerd op een spel dat in Zuid Amerika op iedere straathoek wordt gespeeld, en geeft een inleiding in het wereldbeeld van de Inca’s. Het is afgeleid van het boek Het geheim van de Inca. De Nieuwe Gouden Tijd  is vergelijkbaar met onze westerse gedachte van congruentie:  dat hoofd, hart en handen samenwerken.

Het spel bevat een doos met 80 kaarten, een spelbord en een begeleidend boekje. Je kunt het spel in 20 minuten spelen of langer, afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor jong en oud. (hoe jonger hoe vrolijker).
Boek. 80 spelkaarten.
Prijs: € 55,- plus
€ 5,- verzendkosten. 
  Mail:info@atelierambrosius.nl